Landis+Gyr – oblikovanje stojnice ter promocijskih materialov

Landis+Gyr že več kot sto let pomaga svetu bolje upravljati energijo. Zunanja podoba blagovne znamke Landis+Gyr je izjemno pomembna, zato z izbiro kvalitetnih materialov poudarjamo kvaliteto njihovih produktov. Izčiščeno podobo narekuje celostna grafična podoba Švicarskega porekla. Ustvarjanje jasne podobe vseh predstavitvenih in promocijskih materialov vedno stremi k odličnosti in prepoznavnosti blagovne znamke Landis+Gyr, tako so obllikovani in zasnovani tudi predstavitveni materiali.

Tudi obdarovanje narekuje kredibilnost podjetja, zato so vsakoletna poslovna darila izbrana premišljeno in vedno z dodano vrenostjo kvalitetnih materialov in dotiskov.

Delovno okolje z vpeljano “zeleno nitjo” podjetja. Vedno zeleno, vedno prijazno in v skladu z vizijo celotnega podjetja Landis+Gyr. Izbrane fotografije, printane na velika platna vmeščena v delovo okolje.

Pojavljanje na sejmih je ključnega pomena za prepoznavnost na trgu. Priprava stojnice na ključ zajema umeščanje stojnice v prostor, idejno zasnovo, 3D izris stojnice z vso opremo ter opremljanje z grafikami. Ključ do vaše lepe predstavitve na sejmu je izbira neše ekipe, ki poskrbi za celoten izgled vašega podjetja na razstavnem prostoru s kreativno stojnico, predstavitvenimi materiali (oblikovanje, tisk, …), promocijskimi darili, … Stojnico oblikujemo, uredimo za nastop in po končanem dogodku razstavimo, tako vam privarčujemo čas in denar.

Za predstavitev podjetja Landis+Gyr na sejmu smo pripravili stojnico na ključ, predstavitvene tiskovine ter poskrbeli za postavitev in razstavitev stojnice.

Manjša različica predstavitvenega prostora v hotelu Osjek.

Kreativno, majhno, a uporabno.

Vam je všeč, kar vidite? ...